Wie ik ben

foto (32)

Als 21-jarig meisje begon ik dit blog.
Er was een blogger ‘Single Willem’ en hij schreef over single zijn en daten.
Ik was net na weer een relatie vrijgezel en dacht, dat schrijven, dat lijkt me ook wel wat. Willem was mijn inspirator en daarom doopte ik mijzelf tot ‘Zusje van Willem’.

Anonimiteit is wat ik zocht omdat ik niet wilde dat mijn zakenrelaties of mijn ouders alles mee zouden krijgen van wat ik deed in mijn vrije tijd of misschien ook wel gewoon, wat ik dacht. Er kwam een Twitter account bij mijn blog. Later Instagram en nu zelfs ook Vine.
Gedurende de jaren heen heb ik als Zusje meer en meer van mijn echte ik kunnen laten zien. Ik ben Zusje, Zusje is wie ik ben.
Inmiddels ben ik zelfs al een aantal keren herkend, op straat. “Jij bent toch Zusje van Willem?”

Het blog begon als uitlaatklep. Ik schreef over oude relaties, mannen, dating escapades en verlangens naar echte verliefdheden.
In de nu drie jaar dat mijn blog online is en ik schrijf, is er veel veranderd. Ik ben volwassener geworden, veranderd en mijn blog hopelijk ook. Toch merk ik dat juist door de insteek van een aantal van mijn (eerste) blogs, mijn zin in schrijven nu steeds kleiner wordt. Ik herken mezelf niet meer in die stukken en wil ook niet dat mensen die mij nu kennen mij nu, in deze tijd, associëren met de dingen die ik toen deed of schreef. Uit discomfort zijn er een aantal blogs offline gegaan.
Hoewel ik toen dacht dat ik best evenwichtig in het leven stond, merk ik nu dat mijn leven toen juist een grote rollercoaster was.
Ik was zo verschrikkelijk zoekende. Vooral naar mezelf. Waarschijnlijk niet eens zo gek op die leeftijd.

In de tussentijd ben ik geëmigreerd geweest, dat bleek een grote fout. Nu woon ik in Amsterdam en ben gelukkiger dan ooit.

Dit blog zal niet meer gaan over single zijn, daten en foute mannen. Het gaat over dingen die echt tellen in het leven; mooie mensen, mooie momenten en liefde. Volwassenheid en volwassen worden.

Ik geniet van het schrijven en ik hoop dat je het leuk vindt mijn blog te lezen.
Voor mij is het leuk om te zien hoeveel lezers ik heb maar nog leuker als je me laat weten wat je er van vindt!

xZusje

contact: zusjevanwillem@hotmail.nl

Advertenties

4 reacties op ‘Wie ik ben

  1. Tweeëntwintig… jeetje dat is lang geleden. In ‘DE (ultieme) liefde’ geloof ik allang niet meer, wel in ‘een’ (ultieme?) liefde. Tastbare zaken. Politiek, maatschappij, literatuur en een vakgebied waarvan ik nog niet heb ontdekt wat het is… Iedereen geeft natuurlijk zijn/haar mening graag, veel minder onderbouwen die, maar wat ik dan weer interessant vind is, waarom het voor jou belangrijk is wat ‘wij’ ervan vinden. Dat wordt nog een aparte ontdekkingsreis voor deze 37’er. Eerst maar eens wat lezen dan, ik ben benieuwd… Wie weet blijf ik hangen..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s